Over Germaine Soyer

Even kennis maken

Mijn naam is Germaine Soyer, Vitaloog®. Met mijn vele jaren ervaring als Vitaliteitsmanager en mijn diploma als Vitaloog® op zak heb ik in 2021 besloten voor me zelf te beginnen. Ik ben enthousiast, energiek, gedreven en mensgericht. Ik hou er van op ontdekkingstocht te gaan. Met organisaties om samen te ontdekken hoe van vitaliteit prioriteit te maken en zo een Vitale organisatie te worden waar medewerkers graag werken, bevlogen en duurzaam inzetbaar zijn. Met deze aanpak zal het verzuim gegarandeerd dalen! Win-win dus.. 

Tevens ga ik graag met medewerkers (of particulieren) op ontdekking hoe ze met meer energie, levenslust, mentale veerkracht en gezondheid van het leven, en daarmee hun werk, kunnen genieten. Ik heb jarenlange ervaring als coach ben door mijn werk veel in contact geweest met mensen met stress gerelateerde klachten. Het geeft mij een enorme voldoening als ik kan voorkomen dat mensen uitvallen met stressklachten door hen de juiste keuzes te laten maken, zowel op privé als zakelijk vlak. 

Meer over mij

Privé heb ik diezelfde drive om te ontdekken: ik heb inmiddels heel veel van de wereld gezien. Reizen is mijn grote passie. Steeds weer nieuwe landen bezoeken, culturen opsnuiven, genieten van het natuurschoon dat een land te bieden heeftGelukkiger kan je me niet maken! Daarom ook onlangs een 4WD camperbusje gekocht om zo op nog minder ontdekte plekken te kunnen komen. 

Ik ben getrouwd, moeder van 2 jongvolwassenen en helemaal stapelgek op mijn hond Diesel. Ik woon in Alphen aan den Rijn, midden in het groene hart van de Randstad. Ik heb een lekker kantoor in de tuin waar ik ook cliënten kan ontvangen. Daarnaast maak ik ook graag wandelafspraken of uiteraard op locatie bij de klant.

Zakelijk gezien heb ik jaren lange ervaring in verzuim- en vitaliteitsmanagement. Diploma’s als coach en Vitaloog®. Dit laatste is een beschermde titel van een Post HBO geaccrediteerde registeropleiding. Als Vitaloog® ben je een vitaliteitscoach (voor individuen)  en vitaliteitsadviseur (voor organisaties) in één. Het uitgangspunt is een integraal vitaliteitsmodel: de vitaliteitsschijf van vijf, dat uitgaat van een holistische benadering van vitaliteit.

Ik ben aangesloten bij Vitalogisch (samenwerking Community van Vitalogen met keurmerk), de NGVV (Nederlands genootschap van Vitalogen) en NDPI (Nationaal platvorm voor duurzame  inzetbaarheid). Ik ben gecertificeerd in het inzetten van PPA (persoonlijke profielanalyse gebaseerd op DISC), TMA (Talenten Motivatie Analyse) en de instrumenten van TNO zoals de KoBaDi tool en de DIX.