Workshops & training

Wat kan ik u bieden?

Workshops en trainingen worden op maat gemaakt voor uw organisatie. Denk aan bijvoorbeeld Energiemanagement, herkennen van stress signalen, Hoe word/blijf ik vitaal? Geheel afhankelijk waar de behoeften in uw organisatie of voor een bepaalde afdeling liggen.

Daarnaast bied ik samen met Vitalogisch een breed palet Vitaliteitsprogramma’s aan. Een vitaliteitsprogramma is gericht op bewustwording, kennisvergroting en gedragsverandering bij de medewerkers.

Voorbeelden van enkele vitaliteitsprogrammas samen met Vitalogisch:

Courses Image 06

Back to the office

Weer terug naar kantoor: ‘Back2Office Langzamerhand gaan de meeste medewerkers van bedrijven weer geleidelijk terug naar kantoor. Als organisatie is het goed om hier vooraf goed over na te denken. Hoe keren we weer terug naar de werkvloer? Hoe verloopt dit voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk? Naast alle richtlijnen en protocollen gaat het ook over wennen aan de nieuwe situatie. Over het weerzien met bekende collega’s, het hervinden van een goede energiebalans en het optimaal gebruik maken van de werkvloer als ontmoetingsplek. Daarbij is het ook de hoogste tijd om weer echt aandacht te besteden aan elkaar en te horen hoe het nu echt met iemand gaat.

Vitaal in één kwartaal

Hoe kan je in een korte tijd van slechts 13 weken de energie en zelfregie van jou en jouw team bevorderen? Wil jij bewustwording en een gemeenschappelijke taal creëren op het gebied van vitaliteit en daarmee het werkplezier en de productiviteit bij je medewerkers verhogen? Het vitaal in één kwartaal programma van Vitalogisch draagt hieraan bij. We creëren een stimulerende context waarin medewerkers 13 weken lang worden geprikkeld om aan de slag te gaan met zijn/haar vitaliteit. Onze aanpak brengt een dialoog op gang en gaat uit van analyseren & inspireren, motiveren & activeren, realiseren & agenderen. Het vitaal in één kwartaal programma kan perfect ingezet worden als aftrap voor een duurzaam vitaliteitsbeleid

Wash-and-Shine-stempelkaart-600x800

Wash and Shine

Wash and Shine | een innerlijke wasstraat. Ben je op zoek naar een energieke en inspirerende start voor jullie vitaliteitsdag of -week? Of wellicht wil je meten hoe fit & vitaal je medewerkers zijn zonder een ‘saaie’ enquête uit te sturen? Op een laagdrempelige, speelse en ludieke manier met je medewerkers écht in gesprek over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid met dit het Wash & Shine programma. Dit ‘parcour’ bestaat uit meerdere stations en is eenvoudig op locatie te zetten en te verplaatsen.